Hızlı ve Öfkeli 6 / Fast and Furious 6 720p Torrent indir

fast and furious 6



Dom ve Brian'ın Rio soygunu oldukça kilit bir ismin çetesini çökertip, ekibe 100 milyon dolar kazandırdığından beri, paraya para demeyen kahramanlarımız dünyanın tadını çıkartıyordu. Fakat bir tarafdan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan ıslakamak isteksu dahillerini kemiriyordu. Ne kadar çok paraları olsa da, aileden ve yuvadan ırak ıslakam bir süre nihayetra güç gelir. Bu arada Hobbs dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonu araştırmaya başlar. Bu teşkilat her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır; ve teşkilatün ikinci lideriyse Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’den başkası değildir! Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine tarafi sokaklara çekmektir.
Hobbs, Dom'a takımını Londra'da yeniden toplamasını öneri eder, karşılığındaysa haklarındaki bütün dava dosyaları ve suçlamalar düşürülüp eve art dönmeyi, ailelerine kavuşmayı vaat eder.
Vin Diesel ve Paul Walker'ın sinema tarihine soygun ve araba kovalamacası olarak geçen meşhur serisinin nihayet durumkası olan film, bu seışık İspanya'da ve İngiltere'de çekildi. Yapımın yönetmenliğini ise seride yapımcı kimliği ile de yer alan Justin Lin üstlenirken, senaryo Chris Morgan'a ait...

ss
ss

ss

ss

download

Leave a Reply