Google Kazançları Kitabı



Google Kazançları

Herkese merhabalar..

Yazımı tamamiyle okumanızı şiddetle öneriyorum  !

Eğer okumaya başlamadan önce aklınızda 'İnternnetten paramı kazanılmaz , dolandırıcılıktan başka birşey değil , internetten para kazanılsa kimse çalışmazdı , inanmıyorm' gibi düşüncelere ve ön yargılara sahipseniz yazımı okumayın. Biliyorum ki Türk insanının ön yargıları asla yıkılamaz.

İnternetin kullanımının artmasıyla birlikte İnternet üzerinden çalışma ve para kazanma bir iş olma özelliğini kazanmıştır.Sanıldığından fazla kişi bu işle uğraşıyorlar. Bazıları az miktarda bazıları ise düşünüldüğünden fazla miktarda para kazanıyorlar bu işten. İşini özveriyle inançla ve devamlılıkla sürdüren insanlar tabikide büyük paralar kazanan insanlar. Çevrenizdeki insanlara bakarak bile bunu gözlemleyebilirsiniz sadece internetten para kazanmak söz konusu değil her işte böyledir. Hiç kimse oturduğu yerden bir çaba göstermeden para kazanamaz Öncelikle bunu koyun aklınıza.

Varsa böyle bildiğiniz bir iş söyleyin hepimiz o işin peşine koyulalım ?

Erkekler için söylüyorum sabah erkenden kalk  ,sevmediğin bir işin varsa ki geneli öyle güne öfkeyle başla. Ardından birbirini takip eden her gün gibi traş ol , kahvaltını et , arabanı çalıştır ve işine git. Çalış çalış çalış. Akşama kadar çalış degişken iş sorunlarıyla uğraş ve akşam evine olan yorgunluğunla git kimi zaman o yorgun halinle ailevi zorundalıkları ve görevleri yere getir sorunlara çözümler getir , kimi zamanda bir bakmışsın yorgunluktan koltukta uyuyakalmışsın..

Sabah olduğunda yine aynı döngü ve bitmeyen birbirini takip eden günler..

Kim istemezki yeteri kadar çalışmayla emeğinin karşılığını almayı , kendi işinin patronu olmayı , insanlardan emir almadan kendi özverisiyle istediği saatlerde özgürce  çalıştığı bir iş ortamını ?
İstemeyen varsa söylesin ?

Türkiyede internette yaklaşımı hepimiz biliyor olmalıyız ne yazık ki. İnternetin 'gevur icadı'olduğunu söyleten tatlı nene 'lerimiz varken bu nasıl olabilirdiki. Küçüklüğümüzden beri bizim yapımıza işleyen artık benimsediğimiz çalışma figürü nasıl olurda yıkılabilirdi. Helal para kazanmak düşüncesi tabikide var hepimizde , bu düşüncede olmayan insanlara diyecek birşey yoktur zaten. Ama söyleyin şuan kim çalıştığı işin ve yorgunluğun karşılığını alıyor tam anlamıyla ?  Tamamiyle azınlıktan ibaret olmalı.
Haksızsam söyleyin bunu bana kaç kişi haksızsın diyebilir ki buna.

İnternetten para kazanmak denilince ilk başlarda benimde aklımı bazı şeyler kurcalıyordu. İnternetin en yaygın kullanıldığı ülkeler arasında üst sıralarda olan ülkemizden bile gelir sağlayan Google'ın  "Google bilmem kaç milyarlık yatırımını beşe katladı"  gibi haberlerini gördükce çıldırıyordum. Nasıl olurda bu kadar fazla para kazanabilirlerdi hemde "İnternnetten ". Kafamda olan internetten para kazanılır mı ? gibi sorularımı bu haberleri okuyarak çözümledim. Çeşitli sitelerden çoğu düzmece olan makaleleri 2. plana koyarak resmi kaynaklara güvendim her zaman. Koskoca google milyarlarca yatırım yapıyorsa bu işte büyük paralar dönmektedir düşüncesiyle çıktım yola. Bu pastadan ufak bir dilim bile değil bir kırıntı alsam bana şuanki Türkiye şartlarında nasıl bir kazanç sağlar ona odaklandım.

Öncelikle oluşmaya başlayan önyargılarıma savaş açtım. Çevremdeki insanlarla söz çatışmalarına girdim. Aksini söyleyen beni olumsuz etkileyen insanlara karşı bilgi haznemi büyülterek cevaplar verdim. İnanmadılar en başında inanmadılar ve inanın kazanmaya başladıktan sonrada inanmadılar bana göreceksiniz para kazanmaya başladığınızda bile elinize para geçtiğinde dahi size inanmayan insanlar olacak, şaka gibi ama tamamiyle böyle oldu. Helal para - haram para tartışmalarına çok girmişimdir. Onlar kazandığım paranın oturduğum yerden emek vermeden çaba göstermeden kazandığımı sanıyorlardı. Ama bilmiyorlardı kaç geceler uyuyamadığımı çalışmalarıma zaman ayırdığımı. Sizde göreceksiniz bu işe başladığınızda o kadar kolay olmadığını. Düşünüyorum şuan ülkemizde kazanılan paraların hak yenilerek ve dinimize uygun olmayan yolllarla kazanıldığını , insanların kandırıldığını. Sizde düşünün anlayacaksınız. Ben bu işe emek veriyorum ve inanın çok çaba gösteriyorum hakkımıda alıyorum en başta gönlüm rahat. Haram mı , helal mi düşünün insanların kazandıkları o haram paraları ve karar verin.

Kendimden bahsedeyim 17 yaşımdayım , unutmayın akıl yaşta değil baştadır  İnternetten para kazanma uğraşlarım 1,5 yıldır devam ediyor. Ve bu erken  öğrencilik hayatımda bunu öğrenip yapmaya başladığım için çok şanslı hissediyorum kendimi. İnternet üzerinden para kazanmak üzerine çok araştırmalar yaptım forumlardan , çeşitli sitelerden bilgilerle  ve genellikle yalan dolan işlerle uğraştım. "Anket doldur para kazan" gibi çoğu yalan dolan olan bu yollarlada kazandım ama malesef paramı alamadım.

Bu gibi şeylerle çok uğraştım ve sonunda Musa Erdoğmuş ismiyle karşılaştım. Çıkardığı "Google kazançları" kitabının araştırmalarını yaptım. Artık yalan dolan bilgilere değil somut doğru bilgilere ihtiyacım olduğu kanaatindeydim. Aldığım zaman 90 TL olan kitabın parasını inanın toplamak çok zor oldu benim adıma. Ama inandığım iş için bu işten para kazanacağımı insanlara göstermek için toparladım parayı ve kitabı satın aldım. O kitabı almam  benim hayatımın dönüm noktası olduğunu size tüm samimiyetimle söyleyebilirim. Ama kitabın içeriği clickbank ve google adwords üzerine olduğu için ilk olarak kafa karıştıracağına dair çok yazılar okudum. Sıfır bilgim olmasına rağmen kitabın anlaşılır ve açıklayıcı olmasıyla bu işin temelini atmıştım bile. Tek sorunum reşit olmadığım için kredi kartımın olmamasıydı çok zorluk çektim bu yüzden. Ama tanıdığım çevremde olan abilerimden yardımlarıda bu işi yapmama en büyük fayda sağlayan kaynaklardı.

internetten para kazanma
Bu kitabı aldıktan sonra gerçekten zorluk çektim başlarda . Sistemi oturtana kadar. İlk zamanlar 4-6 saatimi verdiğim bu iş zamanla 1-2 saate indi. Ve ben artık günde 10dk mı ayırarak işimi rahatlıkla yapabiliyorum. Önemli olan kendinizi geliştirmek ve bilgilerinizi uygulamak.

Unutmayın google kazançları kitabı sadece bir kitap değildir , inanılarak ve doğru uygulanırsa yepyeni bir hayatınız olabilir.

Bu kitabı almanızı şiddetle tavsiye ediyorum ve birazda kitabın içeriğiyle ilgili bilgiler vereyim.



KİTABIN İÇERİĞİ
  • İnternet Affiliate Programı Nedir?
  • Click Bank Nedir?
  • Google Adwords Nedir?
  • Google Adwords Nasıl Çalışır?
  • Neden Adwordse Odaklanıyoruz?
  • Bu bana Nasıl Para Kazandırır?
  • Google Kazançlarının Başarı Formülünün Taslağı
  • Kaliteli Ürün Seçimi
  • Yüksek Kazanç
  • Affiliate Programlar Bulmak
  • Adwords Kampanyalarını Düşük Maliyette Hazırlama
  • Reklamcılık Maliyetlerini Test Etme
  • Google Adwords Hesabı Nasıl Açılır?
  • Mükemmel Reklam Nasıl Yazılır?
  • Kelime Listesi Yapma
  • Kelimeleri Eşleştirme
  • Benim Anahtar Kelimem Gizli Silahım
  • CPC İkilik Onluk Sistemi
  • Belirsiz Kazançlılık
  • Belirsiz Kampanyaları Kazançlı Hale Dönüştürmek İçin 4 Kural
  • Deneme Kampanyaları Nasıl Gerçek Kampanya Yapılır?
  • Başarılı Kampanyalar İçin Seçenekler
  • Diğer Affiliate Şebekelere Yayılma
  • Gerçek Yaşam Test Kampanyası


    İnternetten gelir elde etmeyi ciddi anlamda düşünen herkezin  içinde bir çok değerli bilgi bulunduran bu kitabı almasını öneriyorum. Kitapta en çok beğendiğim 4 özelliği aşşağıda belirttim.

    1. Kitap son derece anlaşılır bir dille, resimli anlatımlarla, karmaşık terimler kullanmadan kullanılan yabancı terimlerinde ne anlama geldiğini açıklayarak herkezin anlıyabileceği bir dille anlatılmış
    2. Kitapta anlatılan adımları uygulayarak bir kaç saat içinde para kazanmaya başlayabiliyorsunuz. Harekete geçmeden önce kitabı bir kaç kez okumanızı tavsiye ediyorum çünkü gerçekten içinde bir çok püf noktası bulunuyor.
    3. Kitapta anlatılan sistemi uygulayabilmek için bir web siteniz olmasına gerek yok! Bu gerçekten harika bir şey
    4. Musa Erdoğmuş kitaptaki gizli mail adresiyle ve msn üzerinden size canlı koçluk yapıyor, sizi yönlendiriyor, olası hataları yapmanızı engelliyor.
    Bu kitabı diğer bu tarz kitaplardan ayıran en önemli özeliği satın aldığınızda Musa Erdoğmuş'un görevi bitmiyor. Ve size mail desteği ile elinden gelebildiğince desteğini sağlıyor. Burada yazdıklarımı nasıl algılarsanız algılayın ben 17 yaşımda ve bu işi  yapmayı başarmış bir insan olarak size bu kitabı şiddetle öneriyorum.
    Tüm yazdıklarım bana ait ve alıntı değildir.


    Ürün Hakkında Daha Fazla Bilgi ve ürün ana sayfasına yönlenmek için tıklayınız.

    YAZAN : İsmail Yüksel
    Aklınızda  bulunsun bu işi inanarak ve doğru olarak uygularsanız kazanmak sizin için çok kolay olacak. Her türlü sorun ve sorularınızı iletişim bölümünden bana sorarak ulaşabilirsiniz. En kısa sürede yanıt vermeye çalışırım.  


    Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim umarım faydalı olmuştur..


    google kazançları

2 Responses so far.

  1. Adsız says:

    Paylaşım güzel gerçekse bu anlatılanlar kesinlikle denemeye değer paylaşım için teşekkürler.

  2. Admin says:

    Tüm samimiyetimle ve doğruluğumla yazdım ve anlattım. İnternet dünyasında dolanan tüm yalan dolan bilgilere değil gerçeklere inanmanız amaçlı yazdığım bir yazı. Daha fazla bilgi almak ve öğrenmek için iletişim kısmından bana ulaşabilirsiniz.Gerçek kazanç sistemlerine kavuşmanız dileğiyle :)

Leave a Reply